úterý 28. února 2012

Nový objev

Dnes budu psát o mém novém objevu. Je to můj momentálně nejoblíbenější makeup. používám ho asi měsíc, tak myslím, že můžu trochu soudit. 
Samozřejmě, že jsem si ho chtěla prvně vyzkoušet. Třeba jen proto, že je dost drahý, třeba proto, že mi ještě žádný makeup v životě neseděl stoprocentně.
Šla jsem teda do Sephory, kde mi ochotná paní odlila do kalíšku 3 druhy makeupů.
Měla jsem zájem o MUFE HD a o Chanel Vitalumiere Aqua. Paní mi doslova k tomu vnutila Dior Forever. A to byla ta bomba. 
Začala jsem ale vylučovací metodou. Vyzkoušela jsem Chanel a byla to asi jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy měla na obličeji. Potom jsem vyzkoušela MUFE a byla jsem celkem nadšená, ale při delším zkoušení neobstál a moc lezl do pórů.
Pan Dior to vyhrál na plné čáře. Sice nezůstal celý den stejný, mám dost mastnou pleť, ale nelezl do pórů, nestíkal z obličeje a vypadala jsem celý den pěkně. I v době, kdy jsem se po 4 hodinách začala znova lesknout, tak jsem byla celkem pěkná. Což se mi ještě v životě nestalo
Zkušební kalíšek jsem používala asi 8 dní, než přišlo to rozhodnutí, že se teda prasknu přes kapsu a pořídím plnou velikost.
Text výrobce:Vítejte ve věku futuristických make-upů. Diorskin Forever vděčí za své unikátní vlastnosti špičkové technologii nanotextilií, používaných v módním průmyslu. Make-up Diorskin Forever dokonale splyne s vaší pletí a zaručí tak dlouhotrvající perfektní vzhled. Vhodný pro všechny typy pleti.Aktivní látky:
Nano-Stretch Network - ultralehká textura dokonale vyhladí pleť a sjednotí její barevný tón. Dokonalé nalíčení vydrží i v nepříznivých podmínkách, jako je teplo, vlhkost, časté změny teploty a znečištění.

Mě to bylo vysvětleno tak, že tam kde je potřeba hydratovat, tak makeup hydratuje a kde je potřeba matovat, tak matuje, je prostě přizpůsobivý.
No s tím až tak nesouhlasím, jelikož matování neplní, ale vzhled je po nanesení i během celého dne takový příjemný, sametový a skoro bez chybičky.

Pro důkaz asi musím odhalil tu hrůzu bez makeupu
To jsem  já bez jakéhokoliv makeupu


Foťák není nic moc na focení z blízka, ale tu hrůzu snad vystihl.
Následují fotky ,,PO". Je to dost změna. Makeup je nanesen štětcem Coastalscents flat top kabuki. Je použitý v jedné vrstvě a mám nejsvětlejší odstín s růžovými podtóny 022 Cameo (jsou světlejší- neutral, nebo žlutá) mohla bych mít i ochlup světlejší, ale ten do růžova nemají.




S makeupem jsem nadmíru spokojená a dokonce si myslím, že za cenu 1340 Kč opravdu stojí. Fotky jsou focené asi po 9 hodinách a myslím, že makeup je stále skoro dokonalý

13 komentářů:

  1. Vidím že má dobré krytí, určitě vyzkouším, po devíti hodinách si myslím slušný výkon:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To krytí vidíš dobře, když už jsem šla s kůží na trh a odhalila ty hrozný přírodní fotky, až jsem se sama lekla, zakrylo mi to všechny červený fleky a myslím, že i dostatečně póry, na pupínky však nestačí.

      Vymazat
    2. Evidentně ti sednul a smekám za odvahu co se těch přírodních fotek týče:-) Uvidím jestli ji najdu i já, jak budu recenzovat makeup:-))
      Tyto recenze "před" a "po" jsou stejně nejlepší.

      Vymazat
    3. Tak ven tak běžně nechodím, max. ráno s malým do školky, tak ať se pobaví aspoň celej internet :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Pro mě je hlavní, že to zakryje červený fleky, na pupínky nějak extra netrpím a hlavně to neleze do pórů a nejpodstatnější pro mě je, že neoxiduje, neoranžoví a nestíká k obočí

      Vymazat
  3. Je jasný že Dior je super (ne že bych byla se všemi jeho výrobky spokojená), ale je zbytečně drahý, za makeup bych ty peníze prostě nedala, dyjí se najít i stejně kvalitní makeupy u levnějších značek,... Jinak bych ubrala na líčení ta černá linka v oku je na denní líčení zbytečně hrubá, kord na tebe když jsi blondýnka, ale je to jen rada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na líčení určitě nic ubírat nebudu:-) Líbí se mi to tak už skoro 15 let...
      Makeup je možná trochu dražší, ale zjistila jsem, že se to vyplatí. Nejsem tak bohatá, abych kupovala levný věci, jak řekl jistý milionář. Za posledního půl roku jasem nakoupila makeupů levnějších skoro za dvojnásobnou cenu tohohle. A k čemu? K tomu, abych je 2x použila, zoxidovaly,zoranžověly apod. a já je nakonec rozdla, nebo vyhodila. Takže já už toto nikdy a za mě se to vyplatí a ráda do něj investuju znova. Asi máš dokonalou pleť, tak potom je to věc názoru. Na tu možná stačí Essence za kilo:-D Na moje obludárium bohužel ne.

      Vymazat
  4. Jo a nemám ráda přírodní lidi, ano lidi nenamalované, líbí se mi, že jde vidět, že jsem namalovaná, a líbí se mi když vypadám uměle.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Blongie, dneska jsem náhodou objevila tvůj blog a je super! Tenhle článek se mi moc líbí, taky dělám často recenze na make-upy. Tenhle vypadá zajímavě, mám podobmou pleť...
    Jinak máš pravdu s těma levnýma make-upama, chtěla bych taky něco lepšího - mám doma make-up od NYC a Essence, který jsem si nadšeně koupila v patnácti a od tý doby mi tam ležej, jeden Astor kterej je na mě moc tmavej a dva od oriflame, který moc nekryjou, ale je to to jediný co mi barevně sedí (jsem šíleně bledá a 99% nejsvětlejších odstínů je na mě moc tmavejch)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za chválu, já už tě sleduju dýl...
      S těma makeupama jsem myslela, že už radši žádnej nekoupím, než chodit furt voranžová a flekatá, ale tento mě dostal, taky jsem rozmýšlela, přece jen nekradu, ale stálo to za to. Jinak já su vyblitá se zarudlejma flekama, takže moje barva fakt nic moc na shánění makeupu:-D

      Vymazat
  6. makeupy nepoužívám, ale teda vidím, že dokážou zázraky. vypadá fakt dobře

    OdpovědětVymazat
  7. Tak díky, to zní jako bych bez něho byla jako příšerky sro:-D Ale ano, opravdu je to malý zázrak. Zakrylo mi to všechny fleky, což není u mě tak jednoduchý

    OdpovědětVymazat