čtvrtek 29. března 2012

Mám to za sebou

Konečně přišel normální zedník. a ti hatlámo mu jen pomáhala. Bordel se mi povedlo trochu ošéfovat...., tak se to dnes už dalo. Ale vypadá to, že ten poprašek budu honit ještě o Vánocích.
Recenze zítra, nebo o víkendu

Neumřela jsem

ale mění nám okna, tak jsem s nervama v prdeli. Přišli oknáři, vyměnili okna za cca 4 hodiny, potom odešli, a s bordelem mám být do té doby, než ,,zednická"parta 4 cigánu se dostane až k nám a zapraví to, je to práce tak na 3 hodiny pro odborníka, ale tady ti občani to hatlámo patlámo dělají jeden byt 2 dny a to podotýkám máme 3 okna a jedny dveře, a bordel dělají, jakoby snad stavěli byt...... To je tak, když chce pan majitel ušetřit. Ušetřil, ale celej barák v čele se mnou by vraždil.
Až to budu mít za sebou, tak mám dvě recenzičky....

pondělí 26. března 2012

Foto na přání

Na přání Levandule fotka před a po použití Urban Decay Brow Box. Ještě jsem chtěla dodat, že jsem původně chtěla koupit Benfit, ale všechny tři odstíny byly na mě moc teplý, skoro do rezava
Nafotila jsem dost fotek, tak to bude takovej fotopříspěvek


Úplně bez jakéhokoliv makeupu




Jedno obočí hotové


Obě obočí hotové


Detaily


Možná to není nic moc, ale absolutně za to nemůže produkt, moje obočí je prostě hrozný a šílený. Každý jiný, vypelichaný apod.

neděle 25. března 2012

Urban Decay Brow box

Miluju to. Jsem ztracená, nedá se nic dělat. Koupila jsem za poloviční cenu, jako poslední kus, ale stálo mě to dost práce, hledání, hledání a ještě jednou hledání :-)
Konečně jsem našla něco, s čím se dobře manipuluje, je to dostatečně studený, je to praktický, vypadá to přirozeně.... A říkala jsem, jak se mi líbí ten obal?
Konzistence těch stínů je taková jemná, měkká a jakoby pudrová.
Suprově se nanáší a vydrží až do večera. Přežije to, i když si občas obočí pošudlám.
S voskem se snažím naučit pracovat, tak ho tam jako nanesu, ale kdyby to tam nebylo, tak to přežiju. Otevírá se na zmáčknutí jako paměťovka do foťáku.
Součástí je malé zvětšovací zrcátko, což je pro mě trochu kámen úrazu, protože najednou moc vidím ty chlupy na obličeji a hlavně ty černý tečky na bradě....., který jinak celkem úspěšně ignoruju a neďobu je.
V balení je i malý zkosený štěteček, který je docela použitelný, ale já mám raději svůj větší. Naopak pinzeta, která tam je, je sice strašně roztomilá, ale absolutně nepoužitelná.
Mám odstín Beige Betty a barvy jsou studené, ta vlevo pro mě vyhovující víc, i když jsem blondýna.

úterý 20. března 2012

Byla u mě pošťačka

Asi mám nějakou poruchu nebo co. Úplně jsem přestala navštěvovat drogerky. Dokonce už si doma asi budeme čistit zuby dětskou pastou, protože té jediné máme zásobu:-) Nechci tam chodit. Prostě jsem rezignovala.Prodávají se tam z 99% šunty a já v touze nakupovat koupím to, co letí hned do koše.Takže jsem skončila.
Nakupuju už jen po internetu, PayPal se stal mým prokletím, a tak každodenně čekám na pošťačku. Zrovna dnes přišla, dokonce nesla 2 balíčky, tak se pochlubím.
Jeden balíček je z Anglie a šel celkem dlouho. Objednávka  odtud a druhý byl z Ebay, cestoval z USA a cesta mu trvala o polovinu kratší dobu, přesně 6 dní.
V balíčku z USA byl Seche Vite, abych náhodou nebyla pozadu a taky otestovala tento ,,zázrak". 
Recenze produktů a e-shopu příště

pátek 16. března 2012

Mac mineralize skinfinish natural

Super recenzi si můžete přečíst tady. Na doporučení Karolíny jsem si taky tento pudr koupila. Používám ho skoro dva měsíce, tak myslím, že můžu už trochu soudit.
Jelikož mám naprosto odlišnou pleť než ona, tak mám taky trochu jiný poznatky
Kupovala jsem ho tady a popis e-shopu najdete tady.
Mám odstín medium a s tím, že já jsem hodně bílá, tak mi pěkně sedl. Neoxiduje mi pod ním makeup, nedělá efekt masky, ani nedělá na obličeji mouku, takže použití hodnotím pozitivně. 
Že by byl nějak samostatně krycí mi moc nepřijde a ta výdrž není aspoň pro mě teda ideální.


Mám smíšenou, spíš mastnější pleť.
Většinou se maluju kolem osmé ráno, dám si krém, nechám vsáknout, zapracuju makeup a zapudruju. Ještě je celkem zima, takže nechci vidět jak to bude vypadat v létě.
Kolem poledne už se totiž dost lesknu, o něco později už jsem jak orosená a makeum mi začíná stíkat i s pudrem, že ho prstem lehce setřu. Chce prostě přepudrovat aspoň dvakrát během dne.
Jsem spokojená, ale čekala jsem od něho víc, zvlášť za ty prachy.

středa 14. března 2012

Tak už mi někdo poraďte

Potřebuju radu. Kdysi(asi 10 let) jsem měla lak od Avonu, byl v takové hranaté lahvičce a byl vínový, asi z nějakýma piditřpytkama, moc se v tom nevyznám. Byl uplně super, i dlouho vydržel.  Já už jsem ho od té doby nesehnala, spodek kde byl název se mi smazal a pak ho asi přestali vyrábět.
Tady nas těch starých fotkách to nejde moc vidět, ale mám ho tam



Už dlouho hledám podobný, mám OPI, Sparitual apod. a pořád je to moc tmavý, nebo červený, nebo moc tmavofialový.
Ten od toho Avonu byl takovej vínovej s červeno fialovo růžovým tónem, nebyl extra tmavej. Ty třpytky tam jako nebyly na omak, ale vzhledem šly trochu vidět, nebylo to čistě krémový.
Kdyby někdo věděl, co myslím za lak, tak prosím do komentů a kdyby někdo věděl o nějaké napodobenině, tak radu uvítám.
Díky

úterý 13. března 2012

Mojesminky.cz

Nemůžu se nepodělit o zkušenost s nákupem v tomto e-shopu.
Jako jediný z CZ e-shopů mě opravdu potěšil a mile překvapil. Na zkoušku jsem si objednala jen jeden lak na nehty, využila jsem ještě slevu a zaplatila převodem 98 Kč. To se stalo v pátek v noci.
Dnes ,což je úterý na mě zvoní pošťačka a nese balíček
Byla jsem z toho v šoku, protože to byla rychlost jako blesk.
Lak byl v bublinkové obálce, ještě oblepenej takovým kouskem praskavé folie. Jako dárek jsem dostala odsypek pigmentu.

S e-shopem, jsem naprosto spokojena a určitě můžu doporučit. Jen pro mě škoda, že není možno osobní předání, já bych uvítala a zastoupení Barry M v ČR by ušetřilo na poštovném. 
Moje zásilka stála 34,- plus bublinková obálka

pondělí 12. března 2012

Dort

Všem je nám doma špatně, máme horečky a podobný nesmysly, tak nemám ani chuť něco psát. Tak snad jen fotku dortu, co jsem upekla mýmu Šmoulíčkovi k pátým narozeninám,které má ve středu. Slavili jsme v neděli, ale malýmu bylo špatně, tak si to ani neužil, půl dne prospal. No co už, on ten dort někdo sní:-)
Ozvu se až mi bude lépe

středa 7. března 2012

Biderma H2O

K této vodě není co dodat. Všichni o ní slyšeli, většina z Vás má, nebo měla a ty co nemají, tak jen ještě chvílu budou odolávat a stejně koupí. Její popis je snad na všech beauty blogách co znám.Tadytadytady a třeba pěkně i tady. Tudíž se nebudu opakovat.
Jen jsem chtěla říct, že pro ty, co upřednostní osobní odběr v Brně jsem ji objevila za 350,. No a teď jsem chtěla dát odkaz a oni ji od včera, kdy já jsem ji objednávala a dnes vyzvedla zdražili na 390,-
Ale tak může to být pro někoho zajímavý i tak. Pořád míň, než v lékárnách.
Je to k vyzvednutí u vojenské nemocnice.
Můžete se teda mrknout tady.

Stuart Weitzman a chodníky v Česku

Dostala jsem boty. Podle katalogů dost drahé boty. Asi kolem sedmi tisíc. To je hrozný, radši jsem to neměla vědět.Mamka mi je koupila někde v sekáču. Byly skoro nové, vypadaly jako použité maximálně na nějaké předváděčce.Já totiž prosím pěkně hadry ani boty nenakupuju. Nenávidím to.Takže mám svýho osobního nákupčího:-) Ano já můžu jít nakupovat tunu kosmetiky, já můžu nakupovat hodiny jídlo, pití, zeleninu, já můžu dokonce nakupovat doplňky do auta, ale nechtějte po mě, abych nakupovala oblečení nebo boty,ale ty bych i zvládla. Musela bych ale ty pravé objevit hned v prvním obchodě.Jinak dál nejdu. A asi proto nepíšu o hadrech, ale o kosmetice.


Materiál superměkký semišek, podpatek tak akorát, pohodlné, o chlup větší, což mi vyhovuje, protože já vyhledávám větší boty, protože mám divný nohy. Na začátku mě to kdesi dřelo a nohy mě bolely jako čert, ale to byl jen nezvyk. Dlouho jsem takový úzky podpadky s placatým předkem nenosila. Doteď velká spokojenost.
Až do minulé soboty, než jsem se vypravila na návštěvu k mamce. Jeli jsme autem, ale parkuje se tam nejhůř z celýho Brna,ale jelikož jsem tam bydlela 19 let, tak bych to mohla vědět, že. Mohla jsem i vědět po těch letech, že se na tom chodníku, kterej byl asi 4x za můj život opravovanej, že ten chodník je jedna veliká hrůza. Nědělali to zádní cigáni, ani Ukrajinci, dělali to naši známí, manželé, otcové od rodin. A přesto to 4x odflákli, že jsem to asi nikde jinde tak hrozný neviděla. Jsou to kočičí hlavy, který jsou ve městě na více místech. Nikde nejsou nic moc super na chození v podpadkách, ale na té Pekařské se vážně vyřádili. Každá kostka je od jiné vyvýšená či snížená cca o 3-5 cm, mezi nima mezery s pískem do kterých super zajíždí podpadky, no víc už radši nemám slov, protože bych se jenom fest nasrala.
Takže jsem se po tomto úžasným chodníku prošla asi 20 metrů. Cestou zpět už jsem se radši chtěla nechat zajet a šla po silnici, než bych to absolvovala znova. 
I tato jedna cesta stačila k tomu, aby moje skoro nové botečky dopadly takhle




Jaké z toho plyne ponaučení? Na horní část Pekařské ulice v Brně se vybavte botama typu komisňáky nebo se naučte lítat:-)

úterý 6. března 2012

Můj nový balíček

Včera ráno zazvonila pošťačka a přinesla mi balíček. Rychle jsem utíkala nahoru a rozbalit ho, protože jsem se těšila na lak, kterej jsem si vybrala podle recenze u Day tady. Řekla jsem si, že už bych tu barvu mohla konečně trefit.
Po rozbalení na mě čekala pěkná krabička a v ní krabička s lakem
Lak vypadá velice luxusně, hlavě uzávěr, který je takový jakoby pogumovaný a matný
Barva je moc hezká, ale pořád to není taková, co jsem měla před deseti lety od Avonu a od té doby sháním. No nevadí. Jak říkám barva mi vyhovuje, nanášel se moc pěkně, přestože jsem celkem gramlavá. Štěteček je menší než OPI, ale maluje celkem dobře.
Day popsala finiš jako ojíněný nebo saténový a to odpovídá. Sice jsem to nechtěla, ale předem jsem to věděla.



Na druhé fotce moc barva neodpovídá, první je ok.


Musím však něco říct k výdrži. Lakovala jsem včera v poledne a dneska v poledne mám oloupané tři špičky. Umyla jsem asi 4x nádobí, jinak nic extra.
 A tady chci teda radu od zkušenějších. Dělám něco špatně, nebo je to tím, že mám propilovaný nehty po gelovkách a proto na nich teď nebude držet nic?
Lakovala jsem kalciovej gel, potom zpevňovač nehtů, kterej tak štípal a pálil, že jsem se málem počurala, potom base coat od OPI, dvě vrstvy barvy a jelikož jsem nemohla najít nadlak, tak jsem na to švihla ten base coat i navrch.

pondělí 5. března 2012

Konjak sponge

Já už nemám skoro co dodat. Inspirovala jsem se tady a tady a dle těchto pozitivních recenzí jsem to musela zkusit. Nebudu opakovat to, co už bylo perfektně popsáno. Jen to trochu zrekapituluju a přidám osobní pocit.
Jako první asi řeknu to, že jsem neobjednávala jako ostatní zde, ale jelikož nejsem z Prahy a nevyužiju teda osobní předání, tak mi tady přijde dost drahé poštovné, 90 Kč za pidihoubu je podle mě dost.
Objednala jsem teda z Anglie, kde to celé vyšlo na 7.35 GBP, což mi přišlo lepší. Samozřejmě, pokud máte možnost si to vyzvednout osobně, pak bych volila českou variantu.
Vybrala jsem si černou houbičku, protože mám celkem smíšenou až mastnou pleť sice bez černých teček, ale s rozšířenými póry atd.
Houbička obsahuje bambusové uhlí, které pomáhá redukovat mastnotu a vzhledem k obsahu antioxidantů by se měl snížit obsah bakterií způsobujících akné. K dispozici je ještě houbička bílá, červená, růžová, zelená. Každá má svůj úkol.
Nemám ji dlouho, proto nemůžu soudit z dlouhodobého hlediska, ale houbička je po nacucání vodou příjemná, taková jakoby v ní něco bylo napuštěnýho. Po vyčištění pleti mi to připadá, jakobych pleť něčím pečujícím natřela, což zní asi jako nesmysl, ale já to tak cítím. Je taková jemná a hebká, jako namazaná hydratačním krémem a přesto ne mastná.
Za sebe opravdu zatím doporučuju a brousím si zuby na další varianty






sobota 3. března 2012

BeYu Hydro Star Volume Lipstick

V Douglasu jsem si v pomatení koupila tuto rtěnku v odstínu 467. Hledala jsem nějakou růžovou rtěnku a tam v těch divných světlech se mi tato zdála celkem dobrá. A podotýkám, že má moc pěknej kovovej obal


Jsem zvyklá jen na lesky, tak jsem si chtěla pořídit nějakou lehkou světlounce růžovou rtěnku, která by byla taková ta baby pink, barbínovská a ani by nemusela být extra krycí.
Jenže jsem jaksi šáhla vedle, představovala jsem si něco skoro matného a toto je dost třpytkatý, což dost nesnáším.
No mám nějakou křivou hubu,snad ne i ve skutečnosti.
Možná bych to přežila ty třpytky, ale nějak mi nevyhovuje ani ta konzistence. Je to taková hutná, celkem mazlavá věc, nic lehkýho, jak jsem si představovala. Je pravda, že bez jídla celkem vydrží, asi 3 hodiny. Zdá se mi, že nějak zvýrazňuje šupinky a celkem se slévá do čárky. A to je věc, která mi vadí už opravdu hodně.

Zkoušela jsem se s touto rtěnkou nějak sžít a nepodařilo se mi to. Jediný kde ji snesu je, když si přes ní dám svůj nejoblíbenější lesk od Dermacolu,kterej nelepí. Jenže pak tato kombinace nemá výdrž ani hodinu. Ach jo, budu hledat dál.