pondělí 30. ledna 2012

Tužka na obočí- Lancôme Powder Pencil for the Brows

Docela dlouho jsem si obočí nemalovala vůbec. potom, když jsem uznala, že moje vlastní obočí není žádná sláva, tak jsem si koupila obyč tužku Rimmel, odstín 14, je to taková šedá, ač to zní dost divně na obočí.
Ráda bych si nechala svoje obočí, ale léty trhání i tím, že jsem blondýna moje obočí za nic nestojí. Prostě neroste.
Řekla jsem si, že teda zainvestuju a koupím si pořádnou tužku. Vybrala jsem si tuto. Moc se mi líbil druh kartáčku, který má, ten totiž udělá aspoň nějaký obočí. Ale ta barva..... Je prostě hnědá. Není to jenom tím, že k hnědé, ještě ke všemu teplé hnědé mám totální averzi, ale prostě mi ani nesluší. Koupila jsem odstín pro blondýny, na těch fotkách to moc nešlo poznat, tak jsem to riskla. Hm.. špatný rozhodnutí. Namalovala jsem se třikrát a čekala, jestli mi někdo řekne, že je na mě něco divnýho. Už druhej den se ozval manžel, že co to mám divnýho s tím obočím.
Kromě té pro mě strašné barvy bych s touto tužkou byla nadmíru spokojená. Je taková suchá, nevím, jak jinak to popsat. Všechny tužky mi vždycky dělaly takový jakoby mokrý hrudky, jak cucek z vyschlé řasenky. Tato to nedělá.Je dobrá, pěkně se nanese, jde s ní obočí domalovat i na těch místech, kde snad nikdy nebylo, což je pro mě dost podstatný, a pořád vypadá přirozeně. Není to žádná nalinkovaná čára. Tužka jde super začesat do obočí a ten kartáček je prostě super.
Za sebe tuto tužku doporučuju, ale já se poobhlídnu po jiné barvě, proto tuto posílám dál. Kdyby měl někdo zájem, kontaktujte mě v komentářích

3 komentáře:

  1. Já mám poměrně výrazné obočí takže tužky na obočí nepoužívám, ale musím přiznat že at si od Lancomu pořídím cokoliv, vždy jsem maximálně spokojená

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Už je asi pryč, co? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád je k mání. Chystám asi ve čtvrtek Blogsale, tak se tam objeví i s jinýma věcima

      Vymazat