úterý 3. dubna 2012

Urban Decay

Vzhledem ke spokojenosti s věcičkou na obočí jsem se rozhodla, že si pořídím stíny. Stále hledám barvy do šeda, šedofialova apod. , které by neprášily, vydržely, neslívaly se.
K výběru mi dopomohlo i to, že to byl nádherný obal. Připomíná mi to kovové krabičky, uprostřed to má okínko, takže víte, po jakým stínu šaháte.
Barvy jsem vybírala jen tak od oka, swatche nikde v podstatě nejsou. Vzala jsem si odstín Revolver, což je taková dost světle šedá, která je matná a potom odstín Cult, kterej jsem si představovala jako šedofialovej, ale je čistě fialovej, což mi trochu vadí. Je taky matnej.
Oba stíny jsou z kolekce matných stínů, chtěla jsem to vyzkoušet, ale asi vlastně nevím, co chci. Chtěla bych stíny bez třpytek, ne úplně matné a neprášící v odstínu šedofialovým. Hm, tak nic.
Stíny mají 1,4g, strašně krásný balení, okínko, jsou jako máslíčko, krásně jemňounký, heboučký, nijak se nepráší, pigmentace bych řekla taková střední. Výdrž na bázi Artdeco celý den, cca 9 hodin. Bez báze jsem nezkoušela, protože to já neriskuju. Nevydrží mi nic, a nemyslím, že by to bylo jinak. Nevím, jestli jsem nezapomněla říct, jakej to je krásnej obal :-).
Foto na ruce, pigmentace bez báze, jedno přetření fialovým stínem a dvě přetření šedým.
Za sebe jedině doporučuju, vzhledem k ceně cca 6 Liber je to super. Bezprašné a držící stíny skoro za drogerkovou cenu.

5 komentářů:

  1. Díky, sper recenze. Už o nich taky uvažuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jsem s nima spokojená, tak jsem zvědavá, jestli budeš taky....

      Vymazat
  2. Ty krabičky jsou náádherný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, já jsem zapomněla říct, jak jsou krásný ty krabičky :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Hm asi do nich už konečně půjdu, Naked 1 mám a tak zkusím i tyhle mono stíny !

    OdpovědětVymazat